FDJ Danslessen

In de gymzaal aan de Stempelmakerstraat organiseert Fit Dance Joy  zaterdag eens per maand De Dreumes + danslessen. Dansplezier voor ouder en kind!

Zaterdagochtend 1 keer in de maand, 9.30 – 10.30 uur Dreumes + dansles: Dansplezier voor de allerkleinste en ouders! Wil je erbij zijn? Check de pagina ‘Events’ voor de eerstvolgende datum.

Kosten:

€5 1 ouder met 1 kind
€7,50 1 ouder met 2 kinderen

Les locatie:

Gymzaal Stempelmakerstraat
Stempelmakerstraat 19
1825 DP Alkmaar

Dreumes + dansles

Wat is er nou leuker dan jouw kleintje te zien dansen en bewegen op muziek?! Samen dansen met je dreumes! Het geeft niet alleen veel plezier, maar het stimuleert ook de motoriek van je kindje. Bovendien is het een middel om de ouder-kind band te versterken.

In een uur tijd swingen en zingen we samen de les door, gebaseerd op een thema dat aansluit op de belevingswereld en fantasie van de allerkleinsten (vanaf 1,5 jaar). Staan jullie in de woonkamer altijd samen te dansen, kom dan eens langs en doe gezellig mee! Een keertje kijken is uiteraard ook mogelijk.

De les wordt zaterdagochtend 1 keer in de maand gegeven van 9.30 – 10.30 uur. Wil je erbij zijn? Check de pagina ‘Events’ voor de eerstvolgende datum.

Kosten:

€5 1 ouder met 1 kind
€7,50 1 ouder met 2 kinderen

Locatie:

Gymzaal Stempelmakerstraat
Stempelmakerstraat 19
1825 DP Alkmaar

Meer informatie:
Meer informatie over dansles met je dreumes bij Fit Dance Joy? Neem direct contact op!