FDJ Danslessen

In de gymzaal aan de Tochtwaard 20 organiseert Fit Dance Joy elke woensdag en zaterdag 1 keer in de maand leuke danslessen voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën.

Woensdagmiddag

15.00 – 15.45 uur FDJ 1: Peuterdans

15.50 – 16.35 uur FDJ 2: Kleuterdans

16.40 – 17.25 uur FDJ 3: Streetdance 7+

17.30 – 18.15 uur FDJ 4: Streetdance 9+

Zaterdagochtend 1 keer in de maand, 9.30 – 10.30 uur Dance & Joy dreumes+: Dansplezier voor de allerkleinste en ouders! Wil je erbij zijn? Check de pagina ‘Events’ voor de eerstvolgende datum.

Kosten:

Voor de Dance & Joy dreumes+  lessen geld een tarief van €5 voor 1 ouder en 1 kind of €7,50 voor 1 ouder 2 kinderen. (Eerste les is gratis proefles geld niet voor de Dreumes + lessen)

Voor de Dance & Joy 1, 2, 3 en 4 lessen geld: eerste les is een gratis proefles. Bij inschrijving word er eenmalig een bedrag van €4,50 in rekening gebracht. Na de gratis proefles worden de danslessen op de woensdagmiddag afgenomen via een tien rittenkaart of een half seizoensabonnement. Met een tienrittenkaart kunnen de lessen binnen elf weken worden gevolgd. Dit werkt als volgt: De kaart wordt voorzien van een startdatum. De kaart heeft elf hokjes. Elke week wordt er een hokje ingevuld met een stempel of een kruis (bij afwezigheid). De kosten voor de kaart bedragen €55,00. Een half seizoensabonnement loopt van begin september tot eind januari. En van begin februari tot de laatste les voor de zomervakantie en kost €100. Is de kaart vol of loopt het halve seizoen af? Dan wordt er, na overleg, een nieuwe kaart aangemaakt of gestart met een nieuw half seizoensabbonnement.

Les locatie:

Gymzaal Tochtwaard
Tochtwaard 20
1824 EZ Alkmaar

Dansles dreumes + ouder

Wat is er nou leuker dan jouw kleintje te zien dansen en bewegen op muziek?! Samen dansen met je dreumes! Het geeft niet alleen veel plezier, maar het stimuleert ook de motoriek van je kindje. Bovendien is het een middel om de ouder-kind band te versterken.

In een uur tijd swingen en zingen we samen de les door, gebaseerd op een thema dat aansluit op de belevingswereld en fantasie van de allerkleinsten (vanaf 1,5 jaar). Staan jullie in de woonkamer altijd samen te dansen, kom dan eens langs en doe gezellig mee! Een keertje kijken is uiteraard ook mogelijk.

De les wordt zaterdagochtend 1 keer in de maand gegeven van 9.30 – 10.30 uur. ! Wil je erbij zijn? Check de pagina ‘Events’ voor de eerstvolgende datum.

Kosten:
Voor de Dance & Joy dreumes+  lessen geld een tarief van €5 voor 1 ouder en 1 kind of €7,50 voor 1 ouder 2 kinderen. (Eerste les is gratis proefles geld niet voor de Dreumes + lessen)

Les locatie:
Gymzaal Tochtwaard
Tochtwaard 20
1824 EZ Alkmaar

Meer informatie:
Meer informatie over dansles met je dreumes bij Fit Dance Joy? Neem direct contact op!